Kancelářské Multifunkční Domů Studijním Oddělení Bambusové Pero Držáky Desktop Organizer Desktop Storage Tužka Organizátor

66.57 Kč 138.64 Kč

(5 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně
  • Novinka - FANTASTICKÉ
  • Materiál - Dřevo
  • Typ - Pero Držáky
  • Styl - Venkova
  • Tvar - Náměstí
  • Číslo Modelu - ATMC15V67

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Typ Položky:Pero Držitel

Materiál: Bambus

Styl: Jednoduché

Velikost:S:6*6*6 cm; L:9*6*6cm

Balení Obsahuje: 1ks Držák na Pero Premium Bambus. Materiál: Bambusové dřevo tužka držák je vyroben z premium bambusu,přírodní,šetrné k životnímu prostředí,bezpečný,obnovitelný,není snadné, aby deformovat a trvanlivé.

Velká Kapacita : Bambusové dřevěné pero držitel velikost: 9*6*6cm/6*6*6cm.Ukládání různých pera,tužky,kuličková pera,pravítka,make-up štětce,atd. Udržet vše čisté,uklizené,a můžete najít pero, které potřebujete snadno.

Víceúčelový Stůl na Tužky: To není jen módní a praktické pero držák,ideální pro uložení kancelářských potřeb, jako jsou propisky,tužky,zvýrazňovače,nůžky atd.,a kosmetické nástroje,příbory,ale také krásná a umělecká výzdoba na vaší pracovní ploše.Ještě důležitější je, že je Eco-friendly produkt.

Uložit životní Prostředí: Protože tyto pero držáky jsou vyrobeny z bambusu.Bambus je všestrannost jako alternativa k tvrdého dřeva nabízí možnost výrazně snížit škody na lese.Kromě toho, bambusové vlákna jsou silnější než vlákna dřeva.Ve skutečnosti, protože nemají snadno deformovat při změně atmosférických podmínek,solidní tužka cup je vaše nejlepší volba.

Nejlepší Dárek-Desktop Organizátor: nejlepší dárek můžete dát s přáteli a rodinou!Budou rádi design a být ohromen s vynikající kvalitu!

Všechny recenze

2023-09-21

/

Zákazník

Průměrná Kvalita


2023-09-16

/

Zákazník

Klouby ve špatném stavu


2023-12-19

/

Zákazník

kvalitní, velmi rychlé dodání


2023-09-08

/

Zákazník

VELMI Dobrý


2023-08-08

/

Zákazník

MALÉ


Související produkty