Černý Odznak Naviják Sestra Akryl 360° Otočná ID Odznak Držitel Úřadu

21.53 Kč 35.81 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Číslo Modelu - ID Odznak Držitel
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ - Odznak Naviják

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

1. Vysoká Kvalita: Vyrobeno z prémiového akrylátu, tyto odznak cívky jsou navrženy tak, aby být odolné a dlouho-trvající, což zajistí, že budou bezpečně držet vaše karty nebo ID karty bez snadno zlomení nebo opotřebení.

2. Stylový Design S elegantní a módní černé barvě, tyto odznak cívky jsou nejen funkční, ale také přidat dotek elegance do vašeho profesního oblečení.Jsou dokonalým doplňkem pro každého, kdo hledá stylový prohlášení na pracovišti.

3. Pohodlné Velikosti: Měření na 3.2*8,5 cm, tyto odznak cívky jsou kompaktní a lehké, takže je snadno nosit bez přidání zbytečného objemu nebo hmotnosti.Snadno se vejde do kapsy nebo tašky, což vám umožní mít vaše karty nebo ID karty snadno přístupné, kdykoli je budete potřebovat.

4. Univerzální Využití: Tyto odznak cívky jsou vhodné nejen pro pořádání odznaky nebo IDENTIFIKAČNÍ karty, ale také mohou být použity k držení klíče, přístupové karty, nebo drobné nářadí.Jsou ideálním řešením pro každého, kdo potřebuje mít své náležitosti v dosahu za všech okolností.

5. Snadné Použití: S jednoduchým a uživatelsky příjemný design, tyto odznak cívky jsou snadno ovladatelné.Zatahovací kabel vám umožní prodloužit délku podle potřeby, zatímco robustní klip bezpečně připojí k oblečení nebo batohu.Jsou ideální pro každodenní použití a poskytuje bezproblémová řešení pro udržení své odznaky nebo IDENTIFIKAČNÍ karty bezpečné. 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

Produkt:Odznak Cívky

Materiál:Akryl

Velikost: 3.2*8,5 cm

Barva:Černá

Hmotnost:cca 13 g(single)

Styl:Módní

Balení obsahuje: 1 Ks Odznak Cívky

Poznámka:

1.Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření.pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

2.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Děkuji!!!

Všechny recenze

Související produkty