Zatahovací Opěrku hlavy v Autě Věšák Univerzální Auto Zadní Židle Věšák Space-úsporný Design Multifunkční Auto Věšák Na Cestování

300.13 Kč 600.48 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ Materiálu - ABS

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Popis:

Naše auto opěrky hlavy věšák je dokonale navržen, je zatahovací, takže si můžete udržet vaše oblečení čisté a uklizené, když budete cestovat.To může být uložen no, když ne v použití.To nezabírá místo v autě, a mohou být instalovány bez demontáže.To je velmi jednoduchý a nemá žádné problémy.To může pověsit své oblečení, aby jim od získání špinavé, ideální pro důležité příležitosti.

Specifikace:

Produkt: Auto Opěrka Hlavy Ramínko Na Šaty

Barva: Černá

Materiál: nerezová ocel + ABS

Velikost: 45*25 cm

Balení Seznam:

1*Auto Podhlavník Oblečení Hange

Více viz podrobnosti o produktu

1.Auto Podhlavník Závěs: Tohle auto podhlavník závěs je praktické auto příslušenství a může udržet vaše oblečení pobyt organizovaný na důležitých příležitostech.To je také snadno skladovat, když není používán.

2.Vysoce kvalitní Materiál Jsme si vybrat vysoce kvalitní nerezové oceli, materiálu, aby se to auto opěrky hlavy věšák, může být použit stabilně, není snadno poškodit, a je bezpečnější.

3.Pohodlné a Praktické: To auto opěrka hlavy ramínko na šaty je pohodlné a praktické, nezabírá místo a je snadno nainstalovat, stačí dát ji do opěrky hlavy držák a opravit to snadno.

4.Udržet si přehled: Tento závěs udrží oblečení čisté a uklizené, a to zejména při cestování.To je dobrá volba, pokud potřebujete k účasti na některých důležitých příležitostech.

5.Použitelné Příležitostech: To auto opěrka hlavy ramínko na šaty je vhodné pro vozidla s opěrkou hlavy bary.Lze jej použít pro zavěšení oblečení, kalhoty, tašky, obleky, atd. To nemá vliv na ostatní funkce v autě.

Všechny recenze

Související produkty