2017 nové Dámské Elegantní Sexy Krajky Vidět Přes Tuniku Casual Club Družička dívky, Nevěsty Šaty Skater-Line Party Šaty

625.31 Kč 781.52 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Rukáv Styl - Pravidelné
  • Dekorace - Krajka
  • Pohlaví - Ženy
  • Šaty Délka - Kolena Délka
  • Značka - WUYANGTONGDA
  • Silueta - A-LINE
  • Styl - Ležérní
  • Sezóna - Letní
  • Délka rukávu(cm) - Krátké
  • Vzor Typu - Solidní
  • Výstřih - O-Krk
  • Materiál - Polyester, Krajka
  • Pas - říše

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Vždy se snažíme poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní produkty za konkurenční cenu a snaží se nabízet prvotřídní služby, a doufáme, že se můžete těšit na nákupy.

Prosím, vyberte správnou velikost, díky

Tabulka velikostí(cm): 1inch=2.54 cm,1 cm=0.393 Palce

Protože to je měřeno ručně, prosím, dovolte, 1-3 cm ve velikosti odchylky.velikost prsa Rameno Pas Délka Rukávu oblékli délka S 82 35 67 16 96 M 86 36 73 17 97 L 90 37 77 18 XL 98 94 38 81 19 99 XXL 98 39 85 20 100

S:oblek hmotnost 49kg nebo méně , M:oblek hmotnost 49-54kg .

L:oblek váha 54-59kg, XL:oblek hmotnost 59-64 kg.

XXL:oblek hmotnosti 64-70 kg.

To je Asijská velikost , nemusí odkazovat na S/M/L /XL/XXL jednoduše.Prosím, potvrďte svou velikost, než nákup.Položka Měřeno ručně, mohlo by to být 1-3cm různé,

Pokud nemůžete nalézt svou velikost z výše uvedených velikostí seznamu.Můžete nám říct své velikosti informace ve vaší objednávce komentář.

(Výška__Ramen__Poprsí__Pas__Kyčle__),díky!

Barva: jako obrázek

Musíte dávat pozor na následující situace: 1. Jméno a příjmení : Pokud jste ruský kupující .Prosím, ujistěte se, že nechat své celé jméno , pokud ne, ale nemůže dostat balíček, nebudeme odpovědnost 2. Velikost : Prosím porovnejte detail velikosti s pozdravem , prosím, dovolte 1-3cm liší vzhledem k ruční měření , díky. 3. Spolupráce : Pokud chcete naší dlouhodobé spolupráci s dostat výhodnější cenu.Prosím, kontaktujte nás aktivní.

4. Barva : Vzhledem k omezením ve fotografii a nevyhnutelné rozdíly v nastavení monitoru, barvy ukázal nemusí být 100% stejný s aktuální položky.Upřímně doufám, že můžete pochopit!

Platba :

Escrow je naše vhodnější způsob platby přijímáme také různé platby, jak je uvedeno níže, Pokud tam je nějaký problém o platbu,pls, neváhejte a kontaktujte nás.Upozornění :

Dovozní cla,daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.Náklad:

Doprava bude uspořádány do 7 dnů po comfi#CCC platby

Veškeré zboží, které bude jen být zasílány na zasílací adresu, které jste poskytli.

Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná nabízíme 4 způsob dopravy, jak je uvedeno níže:

Bude trvat 4-6 pracovních dnů, měli byste zaplatit přepravní náklady.

Bude trvat 4-6 pracovních dnů, měli byste zaplatit přepravní náklady.

Bude trvat 5-12 pracovních dnů, měli byste zaplatit přepravní.Bude trvat 20 až 35 pracovních dnů, měli byste zaplatit přepravní.

Upozornění: Prázdninové a víkendové nejsou zahrnuty v pracovní dny.

Jen pouze pro referenci.

Feed back:

1) Vaše spokojenost je naše snaha,takže pokud tam je něco, aby jste nespokojený,(včetně našich produktů a služeb,nebo jiná věc),prosím, kontaktujte nás sloužit vám opět před vás dal, aby spor, budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás.

2) Pokud jste spokojeni s našimi produkty a naše služby, prosím, nechte Postive Zpětné vazby (5 hvězdiček ) pro nás to je pro nás velmi důležité, aby vám nabídnout naše nejlepší služby příště.

Tagy: Krajky Vidět Přes

Všechny recenze

Související produkty