Kovové Zlato, Psací Stůl Organizátor S Skladování - Trvanlivé, Dobré Větrání, Žádné Hromadění Vlhkosti Zásuvka

339.02 Kč 565.10 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Popis:

Krásné a Funkční: Tento zlatý stůl organizátor je kromě kancelářských prostor.Jeho vynikající řemeslné a pletivo dát to elegantní a moderní vzhled, zatímco prostor poskytuje dostatek úložiště pro všechny vaše kancelářské essentials.

Prostorově úsporné a Odolné: Vyrobeno z železa s nerezavějící povlak, tento psací stůl organizátor je navržen tak, aby poslední.Jeho kompaktní velikost a vertikální využití prostoru, aby to pro skříně a zásuvky, který vám pomůže udržet váš stůl čistý a organizovaný.

Bezpečný a bez Zápachu: Crafted s non-toxické materiály, psací stůl organizátor je bezpečný pro každodenní použití.Jeho hladké linie a žádné hučení zajistí vaši bezpečnost při používání.Navíc, jeho dobré větrání a zabránit hromadění vlhkosti.

Vysoká Organizace Funkce: S jeho velkou kapacitou a více vrstev, tento psací stůl organizátor může ubytovat všechny vaše kancelářské potřeby.Snadno najít položky, s jeho polovina-transparentní přihrádky, takže váš pracovní prostor efektivní a nepořádek-zdarma.

Široké Uplatnění: Svou robustní konstrukci a trvanlivé materiály zaručují vysokou účinnost úložiště pro kancelářské potřeby, kosmetika, kancelářské potřeby nebo drobnosti.

Specifikace:

Barva: Rosegold.

Materiál: Kov.

Velikost: Cca 22*11*10.5 cm/8.66*4.33*4.13 palce.

Poznámka:

Tam by mohlo být několik, zkreslení barev v důsledku různých počítačových usnesení.

Tam by mohlo být mírné chyby v důsledku různých ruční měření.

Balíček Zahrnuje:

Desktop Organizátor 1ks

Všechny recenze

Související produkty