Matný Černý Over-The-Dveře Kovový Věšák Kovový Věšák Kabát Hák Sada Kit - Robustní, Prostorově Úsporný, Snadno Instalovat

338.58 Kč 470.19 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Materiál - Žehlička
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

ZARUČENÁ KVALITA A TRVANLIVOST: Náš nástěnný věšák se může pochlubit nerezové krycí desky vedle háčků, zajišťuje pevnost a dlouhou životnost.Výrazně, každá tri-hák může pojmout až 11lbs, ošetřené prostředí-příjemný povlak, aby se zabránilo korozi a zajistit dlouhou životnost.Užijte si spolehlivé řešení zavěšení své bundy, kabáty a klobouky.

BEZPEČNÉ A SECURE: Naše dveře nosič je pečlivě navržen s hladkými hranami aby se zabránilo poškrábání zranění na ruce a oblečení.Zaoblené a hladké háček konce jsou speciálně navrženy tak, aby chránit vaše oblečení od trhání, poskytuje bezpečnost a propracovanost.

MULTI-POUŽITÍ VĚŠÁK: Instalací této univerzální věšák na různorodé povrchy, jako jsou cihlové stěny, sádrokartony a obklady stěn, nebo za dveřmi.To může také fungovat jako dveře, háčky, koupelnové dveře háčky, nebo ručník závěs.To je Ideální volbou pro mudrooms, vchody, ložnice, skříně, nabízí elegantní a praktický design.

POHODLNÉ A UŽIVATELSKY PŘÍVĚTIVÉ: Náš věšák je protáhlé výšku, která překonává typické přes dveře, věšáky na ručníky, takže je jednodušší pro vás k dosažení a pověsit ručníky nebo oblečení.Proces instalace je rychlé a snadné, jak to vyžaduje okamžitě instalaci je za sebou koupelnové dveře, vchody, mudrooms, ložnice, koupelny, prádelny, nebo skříně, bez nutnosti vrtání nebo další hardware.

UNIVERSAL FIT: Naše unikátní over-the-dveře, věšák, měření: 44.5 × 20.5cm, hodí nejvíce .Pro perfektní fit, aby vám změřit své dveře velikost před nákupem, a že prostor mezi dveře a rám přesahuje 0.07 inch (nikl tlustý), aby zavřel dveře správně.

velikost: 44,5 x 20,5 cm

Materiál: Nerezová ocel

barva: černá

Obsah Balení:

1 x věšák

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Všechny recenze

Související produkty