24X Dveře Zátkou Zdi Protector, 2Inch Jasné, Dveře Knoflík Zdi Protector Pro Stěny Chrání Povrch Stěny

237.07 Kč 329.13 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

24X Dveře Zátkou Zdi Protector, 2Inch Jasné, Dveře Knoflík Zdi Protector Pro Stěny Chrání Povrch Stěny

Šok Savé Zdi Protector: Naše zeď ochránce před dveře knoflíky udržuje vaše stěny chráněny před jakýmkoli rukojeť, knoflík, nebo jiné položky, které trčí ze dveří.Naše dveře se zastaví na zeď jsou vyrobeny z prémiové měkké, silný, odolný silikonový gel materiál.Elastický materiál může eliminovat škody na vaše stěny změkčení dopadu.Rozlučte se s důlky na zeď.Tyto kliky protector pro zdi jsou skvělé pro domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky.

Super Tichý A Vysoce Transparentní: dveře protector od dveří knoflík ztišuje zvuk dveře bouchání a kopání.Můžete použít dveře knoflík protector pro zeď, na lednici dveře, skleněné dveře, dveře skříně.Madlo nástěnné chránič je velmi jasné a hladké, což kliky dveří zátkou na zeď neviditelná vypadat, když je připojen k povrchu.Je jasné, dveře, nárazníky, nebude přitahovat pozornost.

Široké využití: Jasné, dveře, nárazníky mohou být použity, aby se zabránilo všechny druhy poškození stěny, čelo zátky, kabinet nárazníky, ostřikovače dveře zátkou, široká aplikace vám dá dostatek používá pro celou sadu.

Snadná Instalace: lepidla dveře zátkou instalace nepotřebuje žádné nástroje.Čisté zdi, plně suché zdi, line up na dveře, zeď, zátkou, odstraňte krycí papír, pak stiskněte a podržte lepidlo wall zarážka pro dveře knoflík po dobu 10 sekund.

barva:Transparentní

Materiál:Silikagel

Obsah Balení:

24 x Dveře Zátkou Zdi Protector

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Všechny recenze

Související produkty