Tužka Zásuvky Skladování 2-Zásuvka Pera Kontejner, Zásuvka Úložný Box Roztomilé Kreslené Kancelářské Potřeby Úložný Box Pro Elektronické Výrobky

85.03 Kč 236.19 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Sbohem přeplněné pracovní ploše a vychutnat si prachotěsný překlopení krytu.Široce použitelné pro všechny vaše různé potřeby!

Název produktu: Desktop storage box

Produktu velikost: 10.2*10.2*11cm/4.01*4.01*4.33 v

Seznam Produktů:

1 sada* úložný box(s nálepkami)

Více viz podrobnosti o produktu

1.Multi-grid partition: Naše pero zásuvka box je vybaven multi-grid partition design s rošty různých velikostí pro klasifikovány skladování.Udržujte své papírnictví položky uspořádané a snadno přístupné pomocí této praktické řešení.

2.Nepořádek-zdarma Pracoviště: Užijte si čistý a spořádaný desktop s naší pen zásuvka box.Udržujte své psaní nástroje, organizované a snadno přístupné s posuvnými prostoru, a rozloučit se nepořádek na pracovišti.

3.Snadný Přístup: pero zásuvka skříňka má zásuvku design, který umožňuje rychlé otevírání a zavírání, takže je vhodné, aby vyzvednout a umístit předměty.Jeho vhodné organizace a načítání systému se hádka z pera skladování.

4.Stylový Design: Chránit vaše kancelářské potřeby od prachu a nečistot s tímto perem zásuvka box je prachotěsný překlopení krytu.Jeho top-flip design umožňuje snadný přístup a přidá elegantní dotek na vašem pracovišti.

5.Multi-Funkční Organizátor: Organizovat vaše kancelářské potřeby, elektronické pomůcky, kosmetika, šperky, a další položky v místě.Tento psací stůl nebo noční organizer je ideální pro jakékoliv prostředí a může být použit v koupelně a počítačový stůl.

Všechny recenze

Související produkty