NOVÉ ABS Motocykl Celou Kapotáž kit vhodné pro R600 750 04 05 R 600 R750 K4 2004 2005 karoserie, kompletní Kapotáže soupravy

9 642.59 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Vítejte v našem obchodě!!!

Dárek 1:1 KS Čelního skla Zdarma(Výchozí uzené černá)

Dárek 2:1 Sada Zdarma Tepelného stínění

Dárek 3:1 KS Zdarma Tank pad(Výchozí uhlíku barva)

Dar 4:1 Sada Zdarma Profesionální kapotáž šrouby plný šroub soupravy pro kapotáž.

LOGO Nálepka problém

Z důvodu Autorských práv,Jsme Romove logo Nálepky(Logo, Nálepky)Z Obrázku Kapotáž kit.Ale Všechny Kapotáž Kit Přijde S Kompletní Obtisky Včetně,Logo Nálepky(Logo Samolepky).Pokud Chcete Vidět Původní Fotky Kapotáž S Logem Nálepky(Logo Nálepky), Jen Neváhejte A Kontaktujte Nás, Prosím!

Popis Položky

- Vhodné pro: GSXR600/750 2004-2005

- Barva: Aftermarket závodní vlastní malované

- Stav: 100% Zbrusu Nový trh s náhradními díly non-OEM díly a otvory jsou předvrtané

- Materiál: Vysoce Kvalitní ABS Plast

- Plastů: Vstřikovací Formy 100%

- Ks:to, co vidíte, co dostanete, stejný produkt fotografií ukázat

- Instalace: Vřele doporučuji nainstalovány profesionální * Poznámka: Pokud nemůžete najít barvu design, který chcete v našem obchodě, prosím, kontaktujte nás, můžeme přizpůsobit jakékoliv návrhy se vám líbí. * Jakmile jsme dokončili výrobu, budeme vám posílat skutečné obrázky k potvrzení vaší objednávky předtím, než jsme ji odeslat.

* Tento kompletní s náhradními díly kapotáže set je vyroben aftermarket dílů, s vysoce kvalitní ABS plastu a trh s náhradními díly vlastní závodní maloval.

* Prosím, nepleťte si nás s jinými prodejci, protože budou mít hodně montáži problém!!Doprava EMS Rychlé Objednávky budou odeslány po 7-10 pracovních dnů po zaplacení vymazány data.V externím skladu zboží bude informováni emailem.

- Kapotáže jsou důkladně kontrolovány před zabalením a odesláním

- Položky budou odeslány EMS (7-10 pracovních dní) nebo HongKong EMS (5--7 pracovních dní), do většiny zemí.

- Položky, bude vyhlášen jako "Plastické Formy" a hodnotu na $100 USD pro přepravní účely pouze.Budeme nenese odpovědnost za vlastní daně nebo dovozní daně, pokud to occurredWe NEBUDE odpovědný za vlastní cla nebo dovozní daň, pokud k němu došlo .

- V případě, že adresa je nesprávná, prosím, aby to bylo správné, než budete platit.Nepřesné adresy způsobí, že pošta ztratila.Nároky na náhrady nebudou akceptovány pro tento případ.

- Sledovací číslo bude poskytnuta, jakmile je dodán.

Návrat Politiky

- Vrátit, nebo vrácení peněz - Vrácení nebo náhradu nebude mít Žádné doplňování poplatky , poštovné a předání poplatky jsou vyloučeny.

- Nesprávné nebo vadné položky: Žádné další chargesNo další poplatky , budeme nahradit a zaplatit zpáteční přepravní poplatky.

- Budeme hradit standardní pozemní přepravní sazby pouze.

- Položka musí být návrat v bezvadném stavu a v původním balení a příslušenství, nikdy nainstalován nebo připojen.Nebudeme akceptovat vrací po 10 dnů od doručení.

- Pokud máte jakýkoliv dotaz o položky dříve, než si místo pořadí, nebo poté, co obdržíte položky, prosím, kontaktujte mě kdykoliv, já vám odpovíme na váš e-mail, jakmile je to možné!

Zpětná vazba

- 100% Pozitivní zpětnou vazbu, vaše zpětná vazba je opravdu pro nás velmi důležité.

Všechny recenze

Související produkty