Slon Páry, Figurky Zvířat, Pár Figurek, Pryskyřice, Slon Milující Socha Slona Figurka Ozdoby Pryskyřice Dekorace

355.94 Kč 889.84 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně
  • Regionální Funkce - ČÍNA
  • Téma - Zvíře
  • Materiál - pryskyřice

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

Tyto Pryskyřice Pár Slon Figurky líčit krásný pár symbol s vynikající řemeslné zpracování, vytváří hladký a jemný povrch.Tyto figurky pro perfektní Den dárek Valentýna a nabízejí pohodlné umístění do jakékoliv domácnosti.

Produkt materiál: pryskyřice

Rozměry výrobku: 15*5.5*12.5/5.9*2.16*4.92 v

Specifikace: pár slon ozdoby

Seznam:

Slon Pár Figurka x 1pár(2ks)

Více viz podrobnosti o produktu

1.Sofistikované Sochařství: Objetí, dotek high-end light luxury s naší Sloní Pár Figurka.Vyrobeno z materiálu pryskyřice, toto dílo má hladký a jemný povrch s vynikající detaily a realistické výrazy.

2.Symbolická Reprezentace: Nechte Slon Pár Figurka reprezentovat svou oddanost ke své milované.Dva majestátní sloni objímat se navzájem symbolizují pouto věrnosti a štěstí ve vašem vztahu.

3.Umělecké Řemeslné zpracování: Pečlivě ručně vyřezávané a leštěné s přesností, tento Slon Pár Figurka vychloubá výjimečné umění se složitými detaily, které fascinují každý pozorovatel.

4.Široké Uplatnění: Jeho kompaktní velikost umožňuje snadné umístění na stolní počítače nebo police, a to vyzařuje teplé a romantickou atmosféru.Ideální do ložnice nebo obývacího pokoje, slouží jako fotografie prop zachytit vzácné okamžiky.

5.Nejlepší Dárek: Vhodné pro Memorial Day, Valentýn, narozeniny, nebo festival nebo příležitosti.Dárek pro vaše příbuzné, přátelé, milenci, kolegové nebo někdo tě milovat, a aby jejich den nezapomenutelný.

Všechny recenze

Související produkty