360-Stupeň Rotující Držák Na Pero Na Stůl, Plochu Na Tužky, Příslušenství Pro Kancelářské Potřeby, Pera Pořadatele

451.73 Kč 654.53 Kč

(0 Hodnocení Zákazníků)
  • Původ - Pevninské Číně

Barva: Vybrat

Přidat do mého seznamu Přání

[360° UNIKÁTNÍ MODERNÍ ROTAČNÍ DESIGN]: Jedinečný mřížka design.Toto pero držáky organizátorů může být otočen až o 360 ° rotace vlevo a vpravo .Vždy se můžete získat rychlý přístup k vaší škole nebo výtvarné potřeby jen s 1s točí.Velké plus do vaší domácí kanceláře.

[ROBUSTNÍ A ODOLNÉ]: To točí kancelářský stůl příslušenství s 5 přihrádkami, mají jednoduchý a elegantní průmyslový vzhled a robustní kovovou konstrukcí.Více voják než dřevo nebo plast.Je to silný a dostatečně pevné pro dlouhou dobu používání.Montáž není nutná!Mějte vše, co potřebujete organizované a v dosahu.

[DĚLÁ UČENÍ ZÁBAVA]: Naše psací stůl držák pera pro děti funguje skvěle jako děti recepci organizátor.Toto umění dodávky organizátor podporuje učení a podporuje kreativitu ve svých maličkých.Ideální pro Pre-K, mateřské školy, základní a střední školy.

[MULTI-FUNCTION KANCELÁŘSKÉ POTŘEBY]: určeno pro umění dodávky, třída, domov, školní potřeby, kancelářské potřeby, kosmetika, drobné nářadí, koupelnové potřeby, atd. Můžete snadno zařídit různé velikosti školní pomůcky, jako jsou pera, barevné tužky, pastelky, nůžky, štětce.Existuje více než jedna aplikace!Maximalizovat vertikální prostor a udržet váš stůl čistý.

[PERFEKTNÍ PERO ORGANIZÁTOR]: Kompaktní velikost(cca 183 x 183 x 130 mm), nebude trvat mnoho místa.Perfektní dárek, aby poskytují komfortní práci nebo ve studiu prostor pro vaše rodiny a přátele.hodin.

velikost: cca 183 x 183 x 130 mm

Materiál: Kov

barva: Rose Gold

Obsah Balení:

1 x otočný Držák na Pero na Stůl

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Všechny recenze

Související produkty